Friss híreink

Hibrid napraforgó vegyszerezése

Durumbúza szalmabáláink

Megelőző intézkedések

Az afrikai sertéspestissel kapcsolatos megelőző intézkedéseink részeként, a bàcsalmási Juliska majoron belül 60 tonnás hídmérleg alapozását kezdtük el.

A járványvédelem miatt járművek nem léphetnek be a sertéstelepre. Így a vásárolt takarmány és más, megmérendő áruk a telepen kívül kerülnek mérésre. A telepen belüli gazdasági folyamatok kontrolljára (pl.: választási malacok súlya, Bonafarm integrációban értékesítésre kerülő malacok, hízók mérèsére) szintén szükség van hiteles mérési pontra. Eddig a kívülről érkező anyagok bér mèrésben kerültek mérlegelésre. Ezt kiváltandó, duplikáljuk a mérési kapacitásunkat.

COVID19 teszt

Abban hiszünk, hogy a legfontosabb erőforrás: az Ember.

Megkezdtük Munkatársaink tesztelését a COVID19 járványügyi helyzetben. Így megnyugtató, egyértelmű képet kaphatnak kollégáink is aktuális fertőzöttségi állapotukról, illetve a hatékony és racionális munkaszervezéshez is segítséget kapunk.

Ménesünkben járt dr. Nagy István agrárminiszter!

2020.01.14. Kedden ménesünkben járt az agrárminiszter, hogy megtekintse angol telivér állományunkat, mely jelenleg a legnagyobb magántulajdonban lévő állomány Magyarországon.
Lovainkról és a ménesünkben zajló munkáról egyaránt elismerően nyilatkozott.

A fotókon Bali Gábor vezérigazgató és Pálfi Gábor tulajdonos társaságában a miniszter, dr. Nagy István látható a bácsalmasi versenyistállóban .